Χιονισμένο Αγρίνιο 1978

Χιονισμένο Αγρίνιο 1978
ΑΓΡΙΝΙΟ: Χιονισμένη Πλατεία Μπέλλου (Δημοκρατίας) το 1978

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Μαγιάτικη είσοδος, με βροχές, αστάθεια και σχετική ψύχρα για την εποχή!!

 ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 1-7/5 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

Πολύ άστατο θα είναι το μπάσιμο του Μαγιού, στο καθημερινό μας καιρικό γίγνεσθαι, ενώ τις περισσότερες ημέρες η θερμοκρασία θα κυμαίνεται κάτω από τις μέσες κλιματικές τιμές. Βροχερό λοιπόν το σκηνικό αρχικά και με αστάθεια στη συνέχεια, μη αφήνοντας ν' αρπάξουμε τα ανοιξιάτικα καλούδια, έτσι όπως τουλάχιστον τα έχει στο μυαλό του ο γενικός πληθυσμός!!



ΔΕΥΤΕΡΑ 1/5 (ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ).

 Γενικά άσταtος καιρός, με νεφώσεις και βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης (5-8mm). Οι άνεμοι θα πνέουν από Να και ΑΝΑ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός Αγρινίου θα κυμανθεί από 12-17οC.

ΤΡΙΤΗ 2/5.

 Νεφελώδης καιρός με μικρή συμπαράσταση του ηλίου ως το μισό της ημέρας και άστατος στη συνέχεια με βροχές που όσο προχωράμε προς τις βραδινές ώρες θα έχουν και πιο έντονο κλάπως χαρακτήρα (8-13mm). Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑ και ΑΝΑ διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 13-20 ή και 21οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 3/5.

 Βροχές και παροδική καταιγίδα σήμερα (12-17mm), με ΑΝΑ και ΝΑ ανέμους ασθενείς έως μέτριους και την θερμοκρασία στην πόλη, από 12-18 ή και19οC.

ΠΕΜΠΤΗ 4/5.

 Νεφώσεις με βροχές και μικρά διαστήματα με βελτίωση (7-10mm). Οι άνεμοι θα πνέουν από ΑΝΑ, ΒΒΑ, ΔΒΔ και ΒΔ ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 12-19 ή και 20οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/5.

 Kαι ήλιο και συννεφιές προς το μεσημέρι και πέρασμα βροχής ή μπόρας, θα έχει το μενού του καιρού σήμερα (1-3mm). Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΒΑ και ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-21 ή και 22οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/5.

 Γενικά αίθριος καιρός, με πιθανότητα πρόσκαιρων νεφώσεων και ψιχάλας ή μπόρας το απόγευμα, ασθενείς άνεμοι θα διάφορες διευθύνσεις (ΒΔ, ΔΒΔ, ΔΒΔ, ΑΝΑ, ΑΒΑ) και η θερμοκρασία στην πόλη, από 10-22οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/5.

 Μία από τα ίδια και σήμερα. Αρχικά ήλιος με λίγα σύννεφα και πιθανότητα σύντομης βροχής ή μπόρας το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΑΒΑ, ΑΝΑ, ΔΝΔ και ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 9-22 ή και 23οC.


ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....









Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου