Χιονισμένο Αγρίνιο 1978

Χιονισμένο Αγρίνιο 1978
ΑΓΡΙΝΙΟ: Χιονισμένη Πλατεία Μπέλλου (Δημοκρατίας) το 1978

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Η χαμένη άνοιξη βρίσκει έστω κι αργά τον δρόμο της....

 ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 24-30/4 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

 Σε σχεδόν ανοιξιάτικους ρυθμούς θα κινηθούν οι τελευταίες ημέρες του Απρίλη στον Αγρινιώτικο κάμπο, με αρκετή ηλιοφάνεια, μερικές νεφώσεις και λίγες βροχές σαν ένα απλό ισοκράτημα του καιρού, ο οποίος παλεύει φέτος με τα ξεχασμένα του χειμώνα, σε άστατες και ψυχρούτσικες διαστάσεις!!


ΔΕΥΤΕΡΑ 24/4.

 Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι ΝΔ, ΔΝΔ και ΝΝΔ άνεμοι και η θερμοκρασία εντός Αγρινίου θα κυμανθεί από 8-22οC.

ΤΡΙΤΗ 25/4.

 Νεφώσεις με ψιχάλες ή πρόσκαιρη ασθενή βροχή, αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από ΝΔ διευθύνσεις έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 11-20 ή και 21οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/4.

 'Αστατος καιρός, με νεφώσεις και κατά διαστήματα βροχή ασθενούς έως μέτριας έντασης, αλλά θα υπάρχουν και ανοίγματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΔΝΔ και ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 10-21οC.

ΠΕΜΠΤΗ 27/4.

 Νεφώσεις, με παροδικά διαστήματα ασθενούς βροχής ή ψιχάλας, όμως θα υπάρχουν και διαστήματα με ήλιο. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔ και ΒΒΑ διευθύνσεις γενικά ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 9-19 ή και 20οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/4.

 Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι ΒΑ, ΔΒΔ και ΔΝΔ άνεμοι και η θερμοκρασία στην πόλη, από 9-21οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/4.

 Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις, γενικά ασθενείς άνεμοι (ΔΒΔ, ΔΝΔ και ΒΔ) και θερμοκρασία από 8-22 ή και 23οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/4.

 Αρχικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις που σταδιακά θ' αυξηθούν, ασθενείς ΒΔ, ΒΒΑ και ΔΝΔ άνεμοι, με την θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, θα κυμανθεί από 9-23 ή ακι 24οC.


ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....











Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου