Χιονισμένο Αγρίνιο 1978

Χιονισμένο Αγρίνιο 1978
ΑΓΡΙΝΙΟ: Χιονισμένη Πλατεία Μπέλλου (Δημοκρατίας) το 1978

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

'Επρεπε να έρθει Μάης, για να ξεμυτίσει η κανονική άνοιξη!!!

 ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 8-14/5 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

 'Αργησε, αλλά τα κατάφερε....Και μιλάμε για τον 3ο μήνα της άνοιξης, η οποία μετά από τον χωρισμένο στη μέση χειμώνα, ήρθε και μας παρουσιάστηκε ως φθινόπωρο, ως χειμώνας, ως κάτι από τα δύο, αλλά σαν άνοιξη λίγες στιγμές την θυμηθήκαμε. 'Ομως μετά από την χθεσινή ζεστή και αρκούντως ανοιξιάτικη Κυριακή (26,5οC), η νέα καιρική εβδομάδα φαίνεται να ακολουθεί το ημερολόγιο και να προσπαθεί να επιβάλλει τους δικούς της ρυθμούς στην καθημερινότητά μας. Αρκετός ήλιος, λίγες νεφώσεις και μερικά περάσματα από βροχούλες, όχι κάτι το σημαντικό!!



ΔΕΥΤΕΡΑ 8/5.

 Λίγες νεφώσεις, αρκετή ηλιοφάνεια, ασθενείς γενικά άνεμοι (ΔΒΔ, ΔΝΔ, ΒΔ και ΒΒΑ) και θερμοκρασία στην πόλητ ου Αγρινίου, από 12-25οC.

ΤΡΙΤΗ 9/5.

 Αυξημένες νεφώσεις, με διαστήματα ηλιοφάνειας. Υπάρχει πιθανότητα ψιχάλας προς τις απογευματινές ώρες, αλλά και περαστικής μπόρας στα πιο ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΒΑ, ΒΔ, ΔΒΔ και ΒΑ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός Αγρινίου θα κυμανθεί από 13-23 ή και 24οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10/5.

 Νεφώσεις με πιθανότητα παροδικής βροχής (1-3mm), γενικά ασθενείς οι άνεμοι (ΑΝΑ, ΑΒΑ και ΔΝΔ), ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 12-22οC.

ΠΕΜΠΤΗ 11/5.

 Nεφώσεις με ασθενείς έως και λίγο μέτριες βροχούλες, αλλά και διαστήματα με βελτίωση (2-4mm). Οι άνεμοι θα πνέουν από ΑΒΑ, ΝΑ και ΝΔ διευθύνσεις, γενικά ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 13-21οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/5.

 Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις αρχικά, ΝΑ και ΝΔ ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία στην πόλη, από 12-22 ή και 23οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/5.

 Νεφελώδης καιρός, με μικρά ανοίγματα, ΑΝΑ και ΑΒΑ ασθενείς οι άνεμοι και η θερμοκρασία εντός πόλης, από 12-23οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/5.

 Συννεφιασμένη πιθανότατα και μουντή Κυριακή, με κατά διαστήματα βροχές (5-8mm), ABA, NA και ΝΔ έως μέτριους άνεμους και την θερμοκρασία από 13-24 ή και 25οC.







Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου