Χιονισμένο Αγρίνιο 1978

Χιονισμένο Αγρίνιο 1978
ΑΓΡΙΝΙΟ: Χιονισμένη Πλατεία Μπέλλου (Δημοκρατίας) το 1978

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Σκαμπανεβάσματα θερμοκρασίας, με αρκετές νεφώσεις και βροχές...Αστατος (;;;) διαφαίνεται ο εκλογικός καιρός!!

 ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 15-21/5 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

 H νέα εβδομάδα θα τα έχει όλα....Και άνοιξη και φθινόπωρο και αρχή με ανοιξο-καλόκαιρο και αρκετές νεφώσεις και βροχούλες και θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα και γενικά ένα πλούσιο καιρικό σκηνικό, με τον ήλιο πάντως να χάνει αρκετές μάχες και την θερμοκρασία να κυμαίνεται σε κανονικά και λίγο δροσερότερα της εποχής μονοπάτια. Η Κυριακή των εκλογών θα είναι πιθανότατα μουντή και άστατη και δεν αποκλείονται βροχούλες μετά το μεσημέρι!!



ΔΕΥΤΕΡΑ 15/5.

 Νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας, ΝΑ, ΑΝΑ και ΑΒΑ έως μέτριοι οι άνεμοι, ενώ η θερμοκρασία εντός Αγρινίου θα κυμανθεί από 15-27 ή και 28οC.

ΤΡΙΤΗ 16/5.

 Νεφώσεις με παροδική βροχή ή καταιγίδα και βελτίωση προς το βράδυ (3-5mm). Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΝΔ, ΑΝΑ, ΝΔ και ΔΝΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη του Αγρινίου θα κυμναθεί από 14-22 ή και 23οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/5.

 'Αστατος καιρός, με νεφώσεις και βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης (4-7mm). Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΝΑ και ΔΝΔ διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 13-17 ή και 18οC.

ΠΕΜΠΤΗ 18/5.

 Αυξημένες νεφώσεις (μικρή πιθανότητα ψιχάλας προς το απόγευμα), με ασθενείς έως σχεδόν μέτριους ανέμους (ΔΒΔ, ΔΝΔ, ΒΔ και ΒΑ) και την θερμοκρασία από 11-21 ή και 22οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/5.

 Συννεφιασμένο σκηνικό, με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας, άνεμοι γενικά ασθενείς από ΒΑ και ΑΒΑ διευθύνσεις και θερμοκρασία από 11-25 ή και 26οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/5.

 Νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας (μικρή πιθανότητα βροχής προς αργά το βράδυ), ΑΒΑ και ΒΑ έως μέτριοι άνεμοι και η θερμοκρασία ενός πόλης, από 14-25οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/5.

 Αυξημένες νεφώσεις, που προς τις απογευματινές ώρες μπορεί να δώσουν περάσματα ασθενούς βροχής, μπόρας, ή και ρόσκαιρης καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΑΒΑ και ΑΝΑ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 15-23 ή και 24οC.









Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου