Χιονισμένο Αγρίνιο 1978

Χιονισμένο Αγρίνιο 1978
ΑΓΡΙΝΙΟ: Χιονισμένη Πλατεία Μπέλλου (Δημοκρατίας) το 1978

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Eπιβάλλεται η άνοιξη....Τέλειος καιρός στην εθνική μας εορτή!!

 ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 20-26/3 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

 Εβδομάδα καθαρά ανοιξιάτικη μπροστά μας στον Αγρινιώτικο κάμπο, με μια υποψία φαινομένων την Τρίτη και από κει και πέρα αρκετή ηλιοφάνεια, λίγες νεφώσεις και κάποιες ομίχλες τις πρωινές κυρίως ώρες, ενώ σταδιακά θ' ανέβει και η θερμοκρασία, ξεπερνώντας και το "ψυχολογικό" όριο των 20οC κι έτσι οι παρελάσεις και οι γιορτές για την εθνική μας εορτή της επανάστασης του 1821, δεν θ' αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα....


ΔΕΥΤΕΡΑ 20/3.

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες προς τις απογευματινές ώρες, ενώ νωρίς το πρωί θα σημειωθούν και ομίχλες πέριξ. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΔΒΔ, ΒΔ, ΔΝΔ και ΑΒΑ ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός Αγρινίου θα κυμανθεί από  5-18 ή και 19οC.

ΤΡΙΤΗ 21/3.

 Άστατος καιρός, με νεφώσεις και πιθανότητα ασθενούς γενικά βροχής ή ψιχάλας, αλλά και διαστήματα με πιο ανοιχτό καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔ, ΔΒΔ, ΝΑ και ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 8-16 ή και 17οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/3.

 Λίγες αραιές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, ασθενείς κατά βάσει ΒΔ (κυρίως) άνεμοι και θερμοκρασία εντός πόλης, από 6-19 ή και 20οC.

ΠΕΜΠΤΗ 23/3.

 Λίγες ομίχλες αρχικά, λίγες νεφώσεις μέσα στην ημέρα και αρκετή ηλιοφάνεια, θα είναι τα χαρακτηριστικά της σημερινής μέρας. Οι άνεμοιο θα πνέουν από ΑΒΑ, ΔΒΔ, ΔΝΔ και Βδ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 8-19 ή και 20οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/4.

 Ηλιοφάνεια, με λίγες αραιές νεφώσεις, ΒΔ και ΔΒΔ ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία, από 7-21 ή και 22οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/3.

 Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις, αλλά και κάποιες ομίχλες στην ευρύτερη περιοχή (νωρίς πρωί και αργά βράδυ), ΔΝΔ και ΔΒΔ ασθενείς ανέμους, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη, από 7-22 ή και 23οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/3.

 Ηλιοφάνεια, με ασθενείς έως σχεδόν  μέτριους ανέμους (ΑΒΑ, ΔΝΔ και ΝΔ) και την θερμοκρασία από 9-22οC.









Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου