Χιονισμένο Αγρίνιο 1978

Χιονισμένο Αγρίνιο 1978
ΑΓΡΙΝΙΟ: Χιονισμένη Πλατεία Μπέλλου (Δημοκρατίας) το 1978

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Ξεθωριάζει ο χειμώνας και επιβάλλεται η άνοιξη!!

 ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 29/3-4/4 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

 Λίγες ψυχρούλες, ελάχιστα έως καθόλου φαινόμενα και άνοδος της θερμοκρασίας προς το Σ/Κ, σε πολύ ανοιξιάτικα πλέον καιρικά δρομάκια, άνω των 20οC!!


ΔΕΥΤΕΡΑ 29/3.

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, με μέτρια πιθανότητα προς τις απογευματινές ώρες, να σημειωθεί, ασθενή βροχή ή ψιχάλα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΒΑ και ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης, θα κυμανθεί από 5-19ή και 20οC.

ΤΡΙΤΗ 30/3.

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες αραιές νεφώσεις. Μικρή πιθανότητα για παροδική ασθενή βροχή ή ψιχάλα, στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινιώτικου κάμπου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑ, ΑΒΑ και ΑΝΑ διευθύνσεις, έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη, θα κυμανθεί από 6-16 ή και 17οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 31/3.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, που ενδέχεται να αυξηθούν πρόσκαιρα, ΒΑ ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι και θερμοκρασία εντός Αγρινίου, από 4-14 ή και 15οC.

ΠΕΜΠΤΗ 1/4.

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες αραιές νεφώσεις, ΒΑ, ΔΒΔ και ΔΝΔ ανέμους, γενικά ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης, θα κυμανθεί από 5-17 ή και 18οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/4.

Ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις, που μετά τις απογευματινές ώρες, πιθανότατα να αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΔΝΔ και ΝΔ διευθύνσεις, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης, θα κυμανθεί απόι 5-18οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/4.

Σχεδόν γενική ηλιοφάνει, με κυρίως ΝΔ ανέμους (έως σχεδόν μέτριοι) και θερμοκρασία από 6-9 ή και 20οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/4.

Ηλιοφάνεια και ανοιξο-ζέστη, με ΝΑ ανέμους (ασθενείς έως μέτριοι) και θερμοκρασία εντός πόλης, από 8-22 ή και 23οC










Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου