Χιονισμένο Αγρίνιο 1978

Χιονισμένο Αγρίνιο 1978
ΑΓΡΙΝΙΟ: Χιονισμένη Πλατεία Μπέλλου (Δημοκρατίας) το 1978

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Μικρά σκαμπανεβάσματα και ήπια Μαρτιάτικα τερτίπια, με λίγα φαινόμενα!!

 ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 8-14/3 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

 Παραμένει γενικά ήπιος ο καιρός στον Αγρινιώτικο κάμπο, αν και θα έχει κάποιες μικρές εκλάμψεις στη νέα εβδομάδα. Είναι μια μεταβατική περίοδος λίγο πριν την άνοιξη, αν και φέτος με τόσο πολύ ψύχος στα πέριξ της Ευρώπης, είναι δύσκολη η εκτίμηση για το πότε θα έρθει αυτό το διάστημα!!



ΔΕΥΤΕΡΑ 8/3.

Λίγες νεφώσεις, που προς το μεσημέρι και μετά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑ, ΝΔ, ΔΝΔ και ΒΑ διευθύνσεις, γενικά ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης, θα κυμανθεί από 6-16οC.

ΤΡΙΤΗ 9/3.

Λίγες αραιές νεφώσεις, που πιθανότατα μέσα στην ημέρα θα αυξηθούν πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑ, ΒΔ, ΔΝΔ και ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη του Αγρινίου, θα κυμανθεί από 7-17 ή και 18οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10/3.

Νεφώσεις και σταδιακά λίγες βροχές, παροδικά και τοπικά έντονες (3-6mm). Οι άνεμοι θα πνέουν από ΔΝΔ και ΔΒΔ διευθύνσεις, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη, θα κυμανθεί από 6-15οC.

ΠΕΜΠΤΗ 11/3.

Γενικά αίθριος καιρός στα πεδινά τμήματα, με κάποιες νεφώσεις προς τους ορεινούς όγκους, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν λίγες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ως τις πρωινές ώρες και πριν καθαρίσει ο καιρός, δεν αποκλείεται να πέσουν κάποιες ασθενείς βροχούλες στα πέριξ. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔ και ΒΑ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης, θα κυμανθεί από 5-13 ή και 14οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/3.

Ηλιοφάνεια και διαύγεια, με ΑΝΑ, ΑΒΑ, ΔΝΔ και ΔΒΔ, γενικά ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-15 ή και 16οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/3.

Λίγες νεφώσεις, που πιθανόν μέσα στην ημέρα να αυξηθούν, ασθενείς ανέμους, από ΔΒΔ, ΒΔ, ΔΝΔ και ΒΒΑ διευθύνσεις και θερμοκρασία εντός πόλης, από 4-16 ή και 17οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/3.

Νεφώσεις με πιθανότητα βροχής (χιονοπτώσεις ορεινά), ΔΒΔ και ΔΝΔ ανέμους ασθενείς και θερμοκρασία από 5-14οC.












Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου