Χιονισμένο Αγρίνιο 1978

Χιονισμένο Αγρίνιο 1978
ΑΓΡΙΝΙΟ: Χιονισμένη Πλατεία Μπέλλου (Δημοκρατίας) το 1978

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

"Σκεπτικός" ο καιρός....το παλεύει μεταξύ χειμώνα και άνοιξης!!

 ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 14-20/2 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

   Ανάμεικτη θα είναι η νέα εβδομάδα του Φλεβάρη στον Αγρινιώτικο κάμπο....Και νεφώσεις και κάποιες βροχές και ήλιο και κρύο το πρωί και ας πούμε ζεστούλα τις μεσημεριανές ώρες, όλα τα καλά δηλαδή θα έχει, από έναν καιρό που δείχνει να ψάχνεται ανάμεσα σε δύο εποχές. Αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώνει ο χειμώνας, αλλά είναι μια παροδική πιθανόν ένδειξη, αφού πιο πίσω καραδοκούν διαφόρων ειδών εκπλήξεις, για τις οποίες θα μιλήσουμε την επόμενη εβδομάδα!!. 


ΔΕΥΤΕΡΑ 14/2.

 Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, που σταδιακά θ' αυξηθούν. Κάποιες λίγες ασθενείς χιονοπτώσεις θα πέσουν στα πιο ορεινά τμήματα νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΑΝΑ, ΔΝΔ και ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός Αγρινίου θα κυμανθεί από 3-14 ή και 15οC.

ΤΡΙΤΗ 15/2.

 Συννεφιασμένο το σκηνικό σήμερα, με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Υπάρχει πιθανότητα ασθενούς βροχής ή ψιχάλας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑ (κυρίως) και ΝΔ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 5-13 ή και 14οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/2.

 Αυξημένες νεφώσεις και μικρά ανοίγματα ως το μεσημέρι. Σταδιακά και προς τις βραδινές ώρες ο καιρός θα βαρύνει και δεν αποκλείεται να σημειωθούν βροχές ή και παροδική καταιγίδα, κυρίως προς τα ΔΝΔ τμήματα του κάμπου. Oι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑ κυρίως διευθύνσεις (προς το βράδυ θα στραφούν σε ΒΒΑ) έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 5-14 ή και 15οC.

ΠΕΜΠΤΗ 17/2.

 Αρχικά νεφελώδης και βροχερός καιρός ως τις προμεσημβρινές ώρες, με γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑ και ΒΔ διευθύνσεις, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 7-15 ή και 16οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/2.

 Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες γενικά νεφώσεις, ΔΒΔ, ΔΝΔ και ΒΔ ασθενείς ανέμους, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη του Αγρινίου θα κυμανθεί από 4-16 ή και 17οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/2.

 Ηλιοφάνεια....κάτι σαν αλκυονιδική μέρα, αν και προς αργά το βράδυ θα συννεφιάσει. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς (ΑΝΑ, ΑΒΑ, ΔΝΔ, ΝΔ και ΝΑ), ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 3-15 ή και 16οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/2.

 Αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις που θ' αυξηθούν μέσα στην ημέρα, ασθενείς ΝΔ ανέμους και θερμοκρασία από 6-16 ή και 17οC.


ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....













Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου