Χιονισμένο Αγρίνιο 1978

Χιονισμένο Αγρίνιο 1978
ΑΓΡΙΝΙΟ: Χιονισμένη Πλατεία Μπέλλου (Δημοκρατίας) το 1978

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Mε κρύο, αλλά σχετικά ήπιο καιρό προς τα Χριστούγεννα...νοτιάς και πιθανές βροχές ανήμερα και την επόμενη, με 11-13οC!!

 ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 20-26/12 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

 Σε χαλαρούς χειμωνιάτικους ρυθμούς θα κυμανθεί το επόμενο διάστημα στο Αγρίνιο (και όχι μόνο), με αρκετό όμως κρύο και παγωνιά νωρίς το πρωί, αλλά συνάμα χωρίς φαινόμενα. Την ημέρα των Χριστουγέννων και την επόμενη, θα έχουμε πιθανόν βροχερά περάσματα με νοτιά, αλλά γενικά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν στα κανονικά για την εποχή επίπεδα!!



ΔΕΥΤΕΡΑ 20/12.

 Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, αλλά και ήλιος με δόντια. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις πολύ ασθενείς (ΔΝΔ, ΔΒΔ, ΝΔ, ΝΝΑ και ΒΒΑ), ενώ η θερμοκρασία εντός Αγρινίου θα κυμανθεί από -1...10 ή και 11οC και κυρίως πέριξ της πόλης, θα σημειωθεί ισχυρός παγετός!!

ΤΡΙΤΗ 21/12.

 Νεφώσεις, διαστήματα ηλιοφάνειας, ΒΒΑ, ΒΔ και ΑΝΑ ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία στην πόλη, από 2-11οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/12.

 Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΑΝΑ, ΒΑ και ΒΔ διευθύνσεις, γενικά ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 1...9 ή και 10οC.

ΠΕΜΠΤΗ 23/12.

 Ηλιοφάνεια, με λίγες αραιές νεφώσεις, ασθενείς ως πολύ ασθενείς ΑΝΑ, ΒΒΑ και ΔΒΔ άνεμοι και θερμοκρασία από 2...10 ή και 11οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/12.

 Νεφελώδης καιρός γενικά, με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας, πολύ ασθενείς ανέμους (ΔΒΔ και ΔΝΔ) και θερμοκρασία από 1-8 ή και 9οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ) 25/12.

 Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής ή ψιχάλας΄κυρίως προς το απόγευμα και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως, αλλά και διάφορες γενικά διευθύνσεις (ΑΒΑ, ΝΔ, ΝΝΔ και ΝΝΑ), ενώ η θερμοκρασία εντός Αγρινίου θα κυμανθεί από 5-11 ή και 12οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/12.

 'Αστατος καιρός, με νεφώσεις και πιθανότητα βροχής ή και παροδικής καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑ κυρίως διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 8-14 ή κι 15οC.

Ευχόμαστε σε όλους, καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές, με υγεία, αγάπη, υπομονές, ελπίδα και ευτυχία!!


KAIΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....  

















Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου