Χιονισμένο Αγρίνιο 1978

Χιονισμένο Αγρίνιο 1978
ΑΓΡΙΝΙΟ: Χιονισμένη Πλατεία Μπέλλου (Δημοκρατίας) το 1978

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Ψύχος και κυρίως ήλιος με δόντια!!

 ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 30/1-5/2 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

 Αρκετά κρύα αναμενεται η εβδομάδα που έρχεται και στην περιοχή μας, αλλά τα κύρια χαρακτηριστικά της θα είναι ο ήλιος με δόντια, κάποιες λίγες νεφώσεις, κάποια ελάχιστα υετικά περάσματα, λίγες χιονοπτώσεις στα ορεινά και παγωνιές νωρίς τις πρωινές ώρες...




ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1.

 Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις προς τις απογευματινές ώρες, ασθενείς ανέμους (ΒΑ, ΒΔ, ΔΒΔ και ΔΝΔ) και την θερμοκρασία εντός Αγρινίου από 1-10 ή και 11οC.

ΤΡΙΤΗ 31/1.

 Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, πιθανότητα ασθενούς έως μέτριας βροχής πέριξ (2-3mm). Λίγες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και πάνω από τα 800μ. υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔ, ΔΒΔ και ΒΑ διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 2-9 ή και 10οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 1/2.

 Αίθριος κυρίως καιρός με παγωνιά τις πρωινές ώρες και λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑ και ΝΔ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από -1...8 ή και 9οC.

ΠΕΜΠΤΗ 2/2.

 Λίγες νεφώσεις, αρκετή ηλιοφάνεια και πολύ κρύο (μικρή πιθανότητα για σποραδικές ψιχάλες προς το απόγευμα), με ΝΑ, ΝΔ και ΒΑ ασθενείς ανέμους και την θερμοκρασία εντός πόλης, από 0-9 ή και 10οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/2.

 Γενικά αίθριος καιρός αρχικά, αυξημένες νεφώσεις προς τις απογευματινές ώρες (μέτρια πιθανότητα βροχής/2-3mm), κάποιες χιονοπτώσεις ως τα 600μ. υψόμετρο, έως σχεδόν μέτριους ΒΑ κυρίως ανέμους στο πεδίο και την θερμοκρασία στην πόλη, από 2-10 ή και 11οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/2.

 'Ηλιος με δόντια σήμερα (πιθανότητα χιονοπτώσεων ως το πρωί στα ημιορεινά), ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι ΒΑ άνεμοι και την θερμοκοκρασία εντός πόλης, από 0-7 ή και 8οC

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/2.

 Ηλιοφάνεια με παγετό. Οι άνεμοι ΒΑ και ΒΔ ασθενείς και η θερμοκρασία από -2...6οC.


 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή η προγνωσιμότητα των μοντέλων είναι αρχετά χαμηλή, ενδέχεται να έχουμε κάποιες μικροαλλαγές όσο θα πλησιάζουμε προς το Σ/Κ. Για ο,τιδήποτε υπάρξει ως νεότερη καιρική πρόβλεψη, θα δοθεί ως υποσημείωση σε αυτήν εδώ τη σελίδα, ως την παρασκευή το μεσημέρι!!


ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....







Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου