Χιονισμένο Αγρίνιο 1978

Χιονισμένο Αγρίνιο 1978
ΑΓΡΙΝΙΟ: Χιονισμένη Πλατεία Μπέλλου (Δημοκρατίας) το 1978

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Πολύ ζεστή εβδομάδα, με κάποιες τοπικές αστάθειες και με τσιμπημένη την υγρασία!!

 ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 27/6-3/7 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

 Γενικά ζεστός θα είναι ο καιρός και της νέας εβδομάδας στα δυτικά, με την θερμοκρασία να πλησιάζει ή ν' αγγίζει και τους 37-38οC, αλλά νωρίς το πρωί θα πέφτει σε πιο χαμηλές τιμές και πλησίον των 20οC, ενώ στα παράλια η μέγιστη θα είναι 4-6οC χαμηλότερη. Ενδιάμεσα δείχνει μια τάση επιστροφής κάποιων κομματιών αστάθειας τοπικά, που θα επηρεάσουν κυρίως τα ορεινότερα τμήματα, όμως τα όποια ισχνά φαινόμενα χαμηλά και οι νεφώσεις, θα κρατήσουν την υγρασία σε σχετικά μέτρια προς ολίγον υψηλά επίπεδα, κάτι που θα κάνει κυρίως προς τις βραδινές ώρες, λίγο δύσκολη την κατάσταση....



ΔΕΥΤΕΡΑ 27/6.
 Γενικά αίθριος καιρός, με ΒΑ, ΒΔ, ΔΒΔ και ΝΑ ασθενείς έως σχεδόν μέτριους ανέμους και την θερμοκρασία εντός πόλης, από 20-35 ή και 36οC.

ΤΡΙΤΗ 28/6.

 Ηλιοφάνεια, ΝΑ, ΔΒΔ και ΑΝΑ ασθενείς άνεμοι και η θερμοκρασία εντός Αγρινίου, από 21-37οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/6.

 Ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις προς τις απογευματινές ώρες και πιθανές πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑ, ΒΔ, ΔΒΔ και ΑΝΑ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-36 ή και 37οC.

ΠΕΜΠΤΗ 30/6.

  Αίθριος καιρός αρχικά, λίγες νεφώσεις προς το απόγευμα και μικρή πιθανότητα ασθενούς βροχής ή ψιχάλας, με ΑΒΑ, ΑΝΑ, ΒΔ, ΔΒΔ και ΒΑ ανέμους (γενικά ασθενείς), ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 22-36οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/7.

 Ηλιοφάνεια, λίγες πρόσκαιρες αυξημένες νεφώσεις προς τις απογευματινές ώρες και μέτρια πιθανότητα μπόρας ή ασθενούς βροχής. Οι άνεμοι ΒΒΑ και ΒΔ ασθενείς και η θερμοκρασία από 22-37οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/7.

 Γενικά αίθριος καιρός, με μικρή πιθανότητα ψεκάδων το απόγευμα στην πόλη, ή μπόρας προς τα ορεινά. Οι άνεμοι κυρίως ΒΑ και ΒΒΑ ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης, από 23-37 ή και 38οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/7.

 Ηλιοφάνεια, με ΒΑ ανέμους έως σχεδόν μέτριους και την θερμοκρασία από 22-35 ή και 36οC


ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....










Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου