Χιονισμένο Αγρίνιο 1978

Χιονισμένο Αγρίνιο 1978
ΑΓΡΙΝΙΟ: Χιονισμένη Πλατεία Μπέλλου (Δημοκρατίας) το 1978

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Βήμα βήμα προς το χειμώνα....

 ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 15-21/11 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

 Σκαλί σκαλί μες το Νοέμβρη, με τη ματιά προς το Δεκέμβρη και τα Χριστούγεννα....Κάπως έτσι θα προχωρήσει σταδιακά και η νέα καιρική εβδομάδα, που θα έχει την μουντάδα της, ολίγη από ήλιο, ολίγη από βροχούλες και ομίχλες, αλλά και θερμοκρασίες στα κανονικά για την εποχή επίπεδα....




ΔΕΥΤΕΡΑ 15/11.

 Γενικά συννεφιασμένο το σκηνικό του καιρού, με λίγη ώρα την παρουσία του ήλιου, αλλά και πιθανότητα ασθενούς κατά βάσει βροχής (1-3mm). Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι από AΒΑ κυρίως διευθύνσεις, ενώ η θερμοκρασία εντός Αγρινίου θα κυμανθεί από 12-16 ή και 17οC.

ΤΡΙΤΗ 16/11.

 Νεφώσεις, με διαστήματα ηλιοφάνειας, αλλά και πιθανότητα για παροδική ασθενή βροχή ή ψιχάλα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑ διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 10-17 ή και 18οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/11.

 Ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες ως τις προμεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΑΒΑ και ΑΝΑ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 9-18οC.

ΠΕΜΠΤΗ 18/11.

 'Αστατος καιρός, με νεφώσεις και κατά διαστήματα βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης (3-5mm), αλλά και κάποια μικρά ανοίγματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΑΝΑ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη του Αγρινίου θα κυμανθεί από 8-17 ή και 18οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/11.

 Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και μέτρια πιθανότητα για ψιχάλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από ΒΑ, ΑΒΑ, ΑΝΑ και ΒΔ διευθύνσεις, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 9-18οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/11.

 Γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις, κυρίως ΒΑ ασθενείς ανέμους (ΑΒΑ και ΒΔ) και θερμοκρασία από 8-17 ή και 18οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/11.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, που προς τις απογευματινές ώρες ενδέχεται να αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις πολύ ασθενείς (ΑΝΑ, ΔΒΔ, ΝΔ και ΝΝΑ), ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 8-18οC.



ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....
















Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου