Χιονισμένο Αγρίνιο 1978

Χιονισμένο Αγρίνιο 1978
ΑΓΡΙΝΙΟ: Χιονισμένη Πλατεία Μπέλλου (Δημοκρατίας) το 1978

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Καθαρά χειμερινό πεδίο στον Αγρινιώτικο κάμπο / Υπέροχες εικόνες από την "ΕΛΠΙΔΑ"....

 ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 31/1-6/2 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

 Με πολύ κρύο συνεχίζεται και ολοκληρώνεται ο πρώτος μήνας του έτους (-1,3oC ψυχρότερος από τον κλιματικό μέσο όρο), αλλά με τις ίδιες συθήκες όμως μπαίνουμε και στον κουτσοφλέβαρο. Ο παγετός θα επιμένει νωρίς το πρωί, μια σύντομη κακοκαιρία στην πρωτομηνιά θα περάσει χωρίς προβλήματα, αλλά το κρύο θα παραμείνει ως το Σ/Κ, οπότε δεν αποκλείεται για λίγες ημέρες να φρενάρει λίγο ο χειμώνας, αλλά είναι μακριά ακόμη για να το κλειδώσουμε!!


ΔΕΥΤΕΡΑ 31/1. 

 Γενικά αίθριος καιρός, με παγωνιά τις πρωινές ώρες, αλλά προς το βράδυ θα αρχίσει να συννεφιάζει και πιθανόν ως τα μεσάνυχτα να ψιχαλίζει. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΒΑ, ΔΒΔ, ΝΝΔ και ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 0...12 ή και 13οC.

ΤΡΙΤΗ 1/2. 

 Νεφώσεις με βροχές και πιθανή παροδική καταιγίδα (20-25mm). Χιονοπτώσεις θα πέσουν στα ορεινά και πάνω από τα 1000-1200μ. υψόμετρο, στο τελείωμα της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔ, ΝΝΔ, ΒΔ και ΒΑ διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη του Αγρινίου θα κυμανθεί από 6-12οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 2/2.

 Βροχερός και άστατος ο καιρός και σήμερα, ως τις μεσημεριανές ώρες (2-3mm). Στη συνέχεια ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις μέσα στην ημέρα, ασθενείς κατά βάση ΒΔ και ΒΑ ανέμους και την θερμοκρασία στην πόλη από 2...9 ή και 10οC.

ΠΕΜΠΤΗ 3/2.

 Ηλιοφάνεια και κρύο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς (ΒΒΑ και ΒΔ), ενώ η θερμοκρασία εντός Αγρινίου θα κυμανθεί από 0...9οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/2.

 'Ηλιος με δόντια πάλι σήμερα και λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑ, ΔΝΔ και ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 0...8 ή και 9οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/2.

 Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής ή ψιχάλας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑ και ΒΑ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2...9 ή και 10οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/2.

 Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, ασθενείς ΒΑ, ΑΒΑ και ΑΝΑ ανέμους και θερμοκρασία στην πόλη από 3-12 ή και 13οC.



ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...."ΕΛΠΙΔΑΣ"....

























Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου