Χιονισμένο Αγρίνιο 1978

Χιονισμένο Αγρίνιο 1978
ΑΓΡΙΝΙΟ: Χιονισμένη Πλατεία Μπέλλου (Δημοκρατίας) το 1978

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Ψύχος και παγωνιές!!

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 24-30/1 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

 Γενικά παγωμένη θα είναι η νέα εβδομάδα στον Αγρινιώτικο κάμπο, με ελάχιστες θερμοκρασίες που  θα κινούνται αρκετά κάτω από το μηδέν (ισχυρός παγετός). Ο ήλιος θα είναι με δόντια και δεν πρόκειται να ζεστάνει την ατμόσφαιρα, πριν το Σ/Κ ουσιαστικά και βλέπουμε....



ΔΕΥΤΕΡΑ 24/1.

 Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι ενδέχεται να αυξηθούν. Υπάρχουν μικρές πιθανότητες για πρόσκαιρο χιονόνερο ή και ασθενή χιονόπτωση πέριξ. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑ διευθύνσεις έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία εντός Αγρινίου θα κυμανθεί από -4...4οC.

ΤΡΙΤΗ 25/1.

 'Ηλιος με δόντια και λίγες αραιές νεφώσεις, με παγετό. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΒΑ και ΒΔ διευθύνσεις, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από -5...3 ή και 4οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/1.

 Αϊθριος καιρός, με ΒΔ και ΒΒΑ ασθενείς ανέμους και την θερμοκρασία από -6...7οC.

ΠΕΜΠΤΗ 27/1.

 Ηλιοφάνεια, με λίγες αραιές νεφώσεις και ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΑΝΑ, ΑΒΑ, ΒΒΑ και ΝΔ πολύ ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από -4...8οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/1.

 'Ηλιος με δόντια και παγετός. Ορατότητα περιορισμένη νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑ και ΔΝΔ ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη του Αγρινίου θα κυμανθεί από -3...10οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/1.

 Νεφώσεις με βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης (χιόνια στα ορεινά), με ΝΑ και ΑΝΑ κυρίως ασθενείς ανέμους και θερμορασία από 3-10 ή και 11οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/1.

 Νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας, ασθενείς έως σχεδόν μέτριους ΒΑ και ΑΒΑ ανέμους και θερμοκρασία από 4-10οC.



ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....












Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου