EMY - To εγχειρίδιο του μετεωρολόγου

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Ψύχρες, αλλά γενικά καλές καιρικές συνθήκες!!

 ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 25-31/10 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

 Εβδομάδα σχετικής ηρεμίας θα είναι το επόμενο διάστημα καιρικώς και στο κλείσιμο του πολύ βροχερού μήνα, μόνο η ψύχρα τις πρωινές και βραδικές ώρες, θα είναι κάπως άξιο αναφοράς. Οι βροχές θα "ξεκουραστούν", οι παρελάσεις θα διεξαχθούν με καλές συνθήκες και γενικά θα είναι ημέρες που θα μπορέσουν κάποιοι συμπολίτες μας, να κλείσουν εξωτερικές εργασίες τους....όλα αυτά βέβαια, υπό την αίρεση για την ημέρα της εθνικής μας εορτής, όπου και υπάρχει μικρή πιθανότητα ν' αλλάξει πρόσκαιρα ο καιρός και να καταστεί άστατος τοπικά, αν και αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι πολύ νοτιότερα.... 



ΔΕΥΤΕΡΑ 25/10.

 'Αστατος γενικά ο καιρός, με νεφώσεις και πιθανόν λίγες ασθενείς βροχές, που σταδιακά θα σταματήσουν και ως τις απογευματινές-βραδινές ώρες, ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από Α/ΑΒΑ διευθύνσεις έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία εντός Αγρινίου θα κυμανθεί από 12-17 ή και 18οC.

ΤΡΙΤΗ 26/10.

 Αίθριος καιρός, με λίγες αραιές νεφώσεις προς τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑ διευθύνσεις, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη του Αγρινίου θα κυμανθεί από 10-18οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/10.

 Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, γενικά ασθενείς ΒΑ ανέμους και θερμοκρασία από 8-17 ή και 18οC.

ΠΕΜΠΤΗ 28/10/

 Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, αλλά και διαστήματα με ήλιο. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑ διευθύνσεις έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 8-18οC....

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/10.

 Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 9-19 ή και 20οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/10.

 Γενικά αίθριος καιρός, με ΒΑ έως σχεδόν μέτριους ανέμους και θερμοκρασία από 10-19οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/10.

 Λιακάδα με λίγα σύννεφα, που μετά το μεσημέρι θ' αυξηθούν και είναι πιθανό να βρέξει. Οι άνεμοι στο ίδιο μοτίβο των ΒΑ (ασθενείς), ενώ η θερμοκρασία εντός Αγρινίου θα κυμανθεί από 11-20οC.


ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....










Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου