Χιονισμένο Αγρίνιο 1978

Χιονισμένο Αγρίνιο 1978
ΑΓΡΙΝΙΟ: Χιονισμένη Πλατεία Μπέλλου (Δημοκρατίας) το 1978

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη!!

 ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 12-18/4 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

 Γενικά σε ομαλό καιρικό πεδίο, θα κυλήσει η καινούργια εβδομάδα του Απριλίου στον Αγρινιώτικο κάμπο....ο ήλιος και τα σύννεφα θα επικρατήσουν επί του ουράνιου θόλου, ενώ κάτι σκόρπιες ψιχάλες ή ασθενείς βροχούλες πέριξ, θα είναι τοπικές και πολύ σύντομες σε 1-2 ημέρες της εβδομάδος....θα λέγαμε ότι στις επόμενες ημέρες, θα ψιλοκρυώνουμε το πρωί και θα ψιλοζεσταινόμαστε το μεσημέρι....δηλαδή μια χαλαρή περίοδος, πιθανόν και αδιάφορη ως ένα σημείο!!


ΔΕΥΤΕΡΑ 12/4.

Λίγες αραιές νεφώσεις, τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες εκτός πόλης και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑ, ΒΔ και ΝΔ διευθύνσεις, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης, θα κυμανθεί από 6-20 ή και 21οC.

ΤΡΙΤΗ 13/4.

 Αυξημένες νεφώσεις και μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Μικρή ως μέτρια πιθανότητα, για ασθενή βροχή ή ψιχάλα στην ευρύτερη περιοχή. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΔΒΔ, ΔΝΔ, ΝΔ και ΑΝΑ διευθύνσεις γενικά ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός Αγρινίου, θα κυμανθεί από 8-18 ή και 19οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/4.

 Πιθανότητα ασθενούς βροχής ή πρόσκαιρης μπόρας ως τις προμεσημβρινές ώρες και σταδιακά βελτίωση, με τον ήλιο να κυριαρχεί στη συνέχεια, συνοδεία λίγων νεφώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΔΒΔ κυρίως διευθύνσεις έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη, θα κυμανθεί από 7-17 ή και 18οC.

ΠΕΜΠΤΗ 15/4.

 Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, ασθενείς έως σχεδόν μέτριους ΔΒΔ ανέμους και τη θερμοκρασία από 3-17 ή και 18οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/4.

 Nεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔ, ΒΑ, ΔΒΔ και ΑΝΑ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης, θα κυμανθεί από 5-18 ή και 19οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/4.

 Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες ΑΒΑ και ΒΑ άνεμοι, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 9-20 ή και 21οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/4.

 Νεφελώδης καιρός, με πιθανότητα βροχής προς τις απογευματινές ώρες και μετά, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι ΑΒΑ και ΒΑ άνεμοι και θερμοκρασία από 10-20οC.


ΚΑΙΡΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....













Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου