Χιονισμένο Αγρίνιο 1978

Χιονισμένο Αγρίνιο 1978
ΑΓΡΙΝΙΟ: Χιονισμένη Πλατεία Μπέλλου (Δημοκρατίας) το 1978

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Mε νοτιάδες και βροχές, οι γιορτές των Χριστουγέννων....

 ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ (21-27/12), ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

 Γενικά ήπιο θα είναι το σκηνικό του καιρού στο Αγρίνιο για τις επόμενες ημέρες, αλλά την παραμονή και κυρίως ανήμερα τα Χριστούγεννα και μετά, θα υπάρξει διαταραχή από τα ΝΔ, με αποτέλεσμα να έχουμε βροχές, αλλά με επικράτηση νοτιάδων.


ΔΕΥΤΕΡΑ 21/12.

Νεφελώδης καιρός, με διαστήματα ηλιοφάνειας προς το μεσημέρι και μετά, αλλά και ορατότητα περιορισμένη νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης, θα κυμανθεί από 8-14 ή και 15οC.

ΤΡΙΤΗ 22/12.

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, ΑΒΑ, ΑΝΑ, ΒΑ και ΒΔ πολύ ασθενείς οι άνεμοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη του ΑΓρινίου, θα κυμανθεί από 6-14οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23/12.

Αυξημένες νεφώσεις, με διαστήματα ηλιοφάνειας, ΑΝΑ, ΑΒΑ και ΒΔ πολύ ασθενείς ανέμους, ενώ η θερμοκρασία από 8-14 ή και 15οC.

ΠΕΜΠΤΗ 24/12.

Νεφώσεις, με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΔΝΔ και ΝΔ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-14οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 25/12.

Μουντός καιρός σήμερα, με νεφώσεις και πιθανότητα ασθενών γενικά βροχών (1-3mm), με ΝΔ ανέμους (ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι) και θερμοκρασία εντός πόλης, από 9-13 ή και 14οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ-2η ΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 26/12.

Γενικά άστατος καιρός, με βροχές και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα στην ευρύτερη περιοχή (8-12mm). Χιονοπτώσεις θα πέσουν στα ορεινά προς τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔ διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι, ενώ σταδιακά και ως το βράδυ, θα στραφούν σε ΒΔ μέτριους έως ισχυρούς, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη του Αγρινίου, θα κυμανθεί από 10-14 ή και 15οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/12.

Νεφώσεις, με πιθανότητα βροχών στην πόλη και αντίστοιχα χιονοπτώσεων στα ορεινά, ΔΝΔ και ΔΒΔ ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία από 9-13 ή και 14οC.

Πολλές ευχές σε όλους....χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα Χριστούγεννα, με υγεία!!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω αρκετών διεργασιών στην ανώτερη ατμόσφαιρα, η οποιαδήποτε αλλαγή στα προγνωστικά μετεωρολογικά στοιχεία, θα μας οδηγήσει, αν χρειαστεί, στην έκδοση έκτακτης πρόγνωσης!!


Το 'Ορος Παναιτωλικό, χιονισμένο (13/12)....

Σιβηρία....

Χελμός (Αρίσταρχος)....

'Ορος Αίτνα....

Λονδίνο....


Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου