Χιονισμένο Αγρίνιο 1978

Χιονισμένο Αγρίνιο 1978
ΑΓΡΙΝΙΟ: Χιονισμένη Πλατεία Μπέλλου (Δημοκρατίας) το 1978

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

ΠΑΣΧΑ με λιακάδα....λίγα τα όποια φαινόμενα στα δυτικά!!!

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΠΌ ΤΟ ΘΕΙΟ ΠΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (6-9/4)....
(Ανανέωση πρόγνωσης Μ.Πέμπτη πρωί)... Γενικά λίγα θα είναι τα όποια φαινόμενα στη Δυτική Στερεά και πιο ειδικά στον Αγρινιώτικο κάμπο, για τις επόμενες 2 ημέρες...στον Επιτάφιο δεν αποκλείονται κάποιες ασθενείς βροχές, τίποτα το σημαντικό όμως, ενώ στην Ανάσταση το βράδυ του Μ.Σαββάτου, ο καιρός θα βρίσκεται στη διαδικασία βελτίωσής του....
Το Πάσχα όμως θα έχουμε τον στρατηγό ήλιο να κυριαρχεί και τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 24οC....
Αναλυτικά:

ΜΕΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/4….
Συννεφιασμένο γενικά το σκηνικό του καιρού στο Αγρίνιο, με κάποιες ασθενείς βροχές ή ψιχάλες να πέφτουν κατά διαστήματα μέσα στην ημέρα (περισσότερες πιθανότητες), αλλά και προς το βράδυ του Επιταφίου (μικρότερες πιθανότητες μπόρας) και στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και μέσα στην πόλη.
Θα είναι μια μέρα με άστατο καιρό και με αστάθεια στην ατμόσφαιρα, κάτι που δημιουργεί τις πιθανότητες για κάποια φαινόμενα τοπικά…
Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔ κυρίως διευθύνσεις γενικά ασθενείς έως μέτριοι (προς το βράδυ θα στραφούν σε ΒΒΑ), ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 10-20 ή και 21οC.

ΜΕΓ. ΣΑΒΒΑΤΟ 7/4….
Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και μέτρια πιθανότητα για ασθενή βροχή ή πολύ παροδική μπόρα στην ευρύτερη περιοχή.
Όσο θα πηγαίνουμε προς την Ανάσταση, ο καιρός θα έχει σημαντικά ανοίγματα και το Χριστός Ανέστη θα ψαλλεί χωρίς προβλήματα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑ, ΒΒΑ και ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη του Αγρινίου θα κυμανθεί από 10-22 ή και 23οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 8/4….
Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις και το ψήσιμο του οβελία θα πραγματοποιηθεί χωρίς καν καιρική σκέψη…
Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑ, ΒΔ, ΔΒΔ και ΑΝΑ διευθύνσεις, γενικά ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη μας θα κυμανθεί από 11-24οC.


ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ 9/4….
Νεφώσεις με μικρή πιθανότητα ασθενούς βροχής, αλλά και διαστήματα με ανοιχτό καιρό.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑ κυρίως διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 11-24οC.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου