Χιονισμένο Αγρίνιο 1978

Χιονισμένο Αγρίνιο 1978
ΑΓΡΙΝΙΟ: Χιονισμένη Πλατεία Μπέλλου (Δημοκρατίας) το 1978

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

'Αρωμα καλοκαιριού στον Αγρινιώτικο κάμπο....πιθανότατα ως 34-35οC η θερμοκρασία!!

 ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 13-19/9 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

Τα τελευταία σκιρτήματα του καλοκαιριού θα βιώσουμε την ερχόμενη εβδομάδα, αφού θερμότερες αέριες μάζες και αποχωρώντας προς τα βάθη της μέσης ανατολής, θα μας δώσουν έναν σύντομο χαιρετισμό και σε μας, ως επιστέγασμα του φετινού τους καιρικού "έρωτα" με την χώρα μας. Με το τέλος της περιόδου αυτής, διαφαίνεται η οριστική είσοδος στο καθ' εαυτό φθινόπωρο, για το οποίο θα μιλήσουμε την επόμενη Κυριακή, μαζί με αναφορές σε στατιστικά για τον Αύγουστο και το φετινό καλοκαίρι, αλλά και τις πρώτες εκτιμήσεις εν όψει χειμώνα, με βάσει τα παραδοσιακά μερομήνια, αλλά και τις προβλέψεις από τα μακροπρόθεσμα μοντέλα!!

 Καλό χειμώνα σε όλους, με υγεία....


ΔΕΥΤΕΡΑ 13/9.

Συννεφιασμένο το σκηνικό του καιρού, με μικρά ανοίγματα και μέτρια πιθανότητα για πρόσκαιρη ασθενή βροχή ή ψιχάλα πέριξ. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΒΑ, ΒΔ και ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός Αγρινίου, θα κυμανθεί από 17-28 ή και 29οC.

ΤΡΙΤΗ 14/9.

Γενική ηλιοφάνεια, με ΒΔ, ΒΒΑ και ΔΒΔ ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία στην πόλη, από 15-31 ή και 32οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/9.

Ηλιοφάνεια, με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔ, ΔΒΔ και ΔΝΔ διευθύνσεις, γενικά ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης, θα κυμανθεί από 16-30 ή και 31οC.

ΠΕΜΠΤΗ 16/9.

Γενικά αίθριος καιρός, με πιθανές ομίχλες στα πέριξ, τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔ, ΔΒΔ, ΔΝΔ και ΒΒΑ ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-31 ή και 32οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/9.

Λίγες νεφώσεις, αρκετή ηλιοφάνεια και κάποιες τοπικές ομίχλες, κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔ και ΔΝΔ διευθυνσεις, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης, θα κυμανθεί από 18-32 ή και 33οC, ιδανική για βόλτα σε κοντινές παραλίες!!

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/9.

'Ηλιος και ζέστη, με ΔΝΔ και ΔΒΔ ασθενείς ανέμους και την θερμοκρασία από 18-34 ή και 35οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/9.

Ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις προς το απόγευμα, ΒΔ και ΔΒΔ κυρίως άνεμοι, έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-35οC.


ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....






Το πρώτο χιόνι της νέας περιόδου....9/9 στον Ολυμπο!!



Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου